Ask the editor
〜Everything you ever wanted to know about publishing in Nature journals.〜
Stéphane Larochelle
(Nature Communications)

日時

March 6, 2020 (Fri), 13:30-14:30

場所

2F Seminar room, BioSystems Building

演者

Stéphane Larochelle (Nature Communications)

Short Bio:
Stéphane joined Nature Communications in 2014 following two years as an associate editor at Nature Structural & Molecular Biology. He received his PhD in molecular biology from McGill University in Canada, followed by post-doctoral work at Memorial Sloan-Kettering Cancer Center and Icahn School of Medicine at Mount Sinai in New York City. Stéphane is based in the New York office where he leads a team of editors that handles a broad range of manuscripts which aim to decipher the molecular mechanisms underpinning cellular physiology, from large scale epigenetics and proteomics down to the structure and biophysics of single proteins.

演題

Ask the editor

世話人

Keiichi Namba